Kas ta Snapė??

Kas ta Snapė??

Labas!

Kaip smagu, kad užsukai!

 

SNAPĖ - tai ne vieno žmogaus kūrinys, o visos komandos, kurios meilė, rūpestis ir atsakomybė daro stebuklus ir padeda kurti laimingą vaikystę.

SNAPĖS namai ir šeima nuotykių kelionę kartu su Jumis tęsia jau net devynerius metus. Sunku patikėti, kad laikas taip greit bėga.

Bet viskas nuo pradžių...

Besisukant po įvairiapusišką, greitai besikeičiančią tėvystę, matant kaip greitai auga vaikai, supratome kokia vertinga ir svarbi yra vaikystė bei laikas su artimaisiais. Ir buvo gaila švaistyti tą brangų laiką, beieškant to vienintelio norimo žaislo, kartu augančių, kokybiškų baldų ar detalių vaiko kambariui. Taip žingsnis po žingsnio, organiškai gimė Snapės namai. Kodėl Snapė? Nes Lapės Snapės atitinka didelį tėvystės pagrindą - be rūpestingumo ir meilės, jos nepaprastai gerai prisitaiko prie įvairių sąlygų, yra labai protingos bei, žinoma, puikūs tėvai! 

Taip ir mūsų Snapės šeima vertina kokybę, išskirtinumą, atsakingai žiūri į savo veiklą, suprantant kas yra tikra spalvinga vaikystė, įvairiapusiška tėvystė, laikas su artimaisiais. 

Už Snapės namų sienų slepiasi dvi mamos, kurios žino kaip nelengva rasti ir atsirinkti tai, kas labiausiai atitiktų įvairius vaiko priežiūros ir lavinimo poreikius, kas patiktų ne tik vaikams, bet ir tėvams. Todėl šioje vietoje Jūsų visada laukia stilingi, patogūs, kokybiški, smagūs, lavinamieji, spalvingi, išskirtiniai ir įdomūs daiktai, turintys savo vertybes ir istoriją.

Snapės namuose rasite viską, ko gali prireikti pradedant primaitinimą bei mokantis valgyti savarankiškai iki lavinamųjų žaidimų vaiko jausmams suprasti ir įvardinti.

Formuodami savo prekių asortimentą, siekiame, jog džiaugsmas užgožtų rūpestį! Nesvarbu, berniukas ar mergaitė, kūdikis ar jau visas darželinukas, dievina piešti ar...mėgdžioti mamos darbus: pas mus rasite žaislus, orientuotus į skirtingus vaikų pomėgius bei gebėjimus. Mūsų parduotuvėje vyrauja ne tik plati spalvinė gama, kuri taip domina vaikus, bet ir didelis edukacinis asortimentas, visapusiškai lavinantis Jūsų mažylį. O dar svarbu tai, kad daiktai pagaminti iš tvirtų ir tvarių medžiagų, nekenkiančių nei aplinkai, nei vaikams. 

Didžiąją prekių dalį sudaro mediniai žaislai, kurie gali sėkmingai džiuginti ne vieną mažylį. Juk dovanos vaikams labai svarbu. Kiekviena akimirka auginant vaikus yra svarbi. Neretai žaislai mažųjų gyvenime atlieka ypatingą funkciją ir tampa draugais, guodėjais ar net patarėjais. Todėl kruopščiai atrinktos dovanos yra ne tik džiaugsmas, bet ir edukacija, emocijos, įspūdžiai!

Mes džiaugiamės galėdami būti gražių prisiminimų dalimi ne tik patiems mažiausiems, bet ir jų tėveliams.

Vertiname kokybę ir išskirtinį dizainą, todėl mūsų parduodamos prekės yra gaminamos Lietuvoje bei kitose Europos šalyse, atitinkančios aukščiausios kokybės reikalavimus ir yra vertinamos visame pasaulyje. 

Mūsų komanda visuomet pasiruošusi padėti ir suteikti Jums malonų aptarnavimą, patarti bei padėti rasti geriausią sprendimą. 

Su  meile vizgina uodega, Snapė! 🦊