Saulės ir jūros nubučiuoti 🏖

Saulės ir jūros nubučiuoti 🏖

Šiuo metu mūsų šeimyna atostogauja⛱. Prisidėjome pilną lagaminą 🧳 įvairiausių daiktų ir spėkite - ar viską naudojame ? Taigi žinoma, kad ne. Nes keliaujant su vaikais reikia būti pasiruošus viskam 😁. Vaistinėlė nuo visų ligų, apranga visiems metų laikams, ir t.t. Na, mamos (ir tėčiai ?!) supras 😅.

Kol kad viskas 'ant bangos', skubu pasidalinti pačiom pačiausiom 💯 'šmutkėm', kurios jau kuri diena tarnauja. Taigi, įsitaisykite ir pirmyn.

⚜️ Akiniai nuo saulės

Būtina. Esant tokiai saulei, reikia apsaugoti visų - ir mažų, ir didelių - akis 🕶. Bandžiau kurį laiką neįdegti nosies (aga, 'akinių be akinių' linijos), tai akys tikrai labai pavargo, teko daug lašintis akių lašų, kad atsigautų..

⚜️ Kepurė

Tvarkinga, kokybiška ir nuo saulės apsauganti (vaikams) kepurė 👒 yra tiesiog 'must'. Tam, kad negauti saulės smūgio ir smagiai mėgautis atostogomis.

⚜️ Gertuvė 

Na, manau, kad nereikia čia ir išsiplėsti. Tik norėčiau parekomenduoti imti termo 🥤, kuri išlaiko vėsų vandenį, o ne užverda kaip arbatėlė..

⚜️ Pončas 

Žinokit, mano nuostabai, mažoji po maudynių labai noriai prašosi jo užsimetimui (pradžiūti, sušilti, apsigaubti..) ir laksto po smėlį ar užsiima kokia kita veikla 🐼. Tikrai, anksčiau galvojau, kad rankšluosčio pakaks, kam čia tą lagaminą kankinti, o bet tačiau.. Mums pasiteisino. Jei dar koks vėjas nuo jūros papučia - tai išvis smagu.

⚜️ Plaukimo aksesuarai

Šįkart atsivežėm kelis variantus 🐳 - liemenė, pripučiamas ratas, antpečiai, plaustas. Dar įsidėjome smagių plūduriuojančių žaislų. Tai mums ratas-flamingas 🦩 yra top'ų top'as. Net kol šildomės ant saulutės jis gulia šalia. Bet manau patarimas būtų patiems pasibandyti, kas vaikui labiau patinka, yra juk dar daugiau opcijų. Tik gal vežtis viską - nebuvo tokia gera mintis, reikėjo išbandyti. Tik va mes Lietuvoje neturėjome tokios galimybės..

Na, sąrašas 📃 šeip ilgesnis, jei įtrauktume ir užkandžių dėžutes besimaudantiems ir alkaniems draugams ir ktia, bet stengiausi pateikti pačius pačiausius. Tikiuosi, kad bent kiek palengvinau Jums susiruošimą.

Vienas, du, trys... Snapė 🦊 ATOSTOGAUJA toliau! 🐬

P.S. Rekomenduojame ir Jums! 🥰